Bosco Connect

Bosco Connect from New Vision Office Interiors

By: New Vision Office Interiors  07-Jun-2011
Keywords: Interior Design, Screens, Commercial Design

 

5 years ago Bosco Connect moved to new offices in Parnell, Auckland, that were fully open plan and had no meeting rooms or private offices.

The New Vision Team were asked to provide plans that allowed for a Board/Meeting room, management offices and separation for differing areas of our call centre. This was achieved in a remarkably short period of time using fully demountable walls, both solid and with glass to allow natural light throughout our offices.

As our company grew, a new more open plan layout was deemed necessary. We are fortunate that the initial layout recommended and built by New Vision used full height demountable walls. These were able to be moved and resized as necessary, saving our company large expense. The New Vision team worked evenings and weekends so as not to impact on our call centre staff.

We now have great new offices, thanks to New Vision.

Keywords: Commercial Design, Interior Design, Office Screens, Screens

Contact New Vision Office Interiors

Email

Print this page

Other examples of best work from New Vision Office Interiors

Alert Taxis from New Vision Office Interiors thumbnail
07-Jun-2011

Alert Taxis

  New Vision has completed a number of design, manufacture and build contracts for Alert Taxis in Auckland.


Brand Developers (TV Shop) from New Vision Office Interiors thumbnail
07-Jun-2011

Brand Developers (TV Shop)

Brand Developers required a layout which would meet their operational requirements for improved call centre management, sales presentation areas, meeting and board rooms with a more integrated set up for staff.


Franklin District Council from New Vision Office Interiors thumbnail
07-Jun-2011

Franklin District Council

Franklin District Council has used New Vision Office Interiors for a number of projects at its Pukekohe offices. With a large population increase over the past decade, the Council has endeavoured to make the most of available office space and land.